HummelReeceStannoDerbystarSelectMontaSportdirect

Nieuws

Deventrade presenteert hummel fashion footwear & hummel kids style

24-01-2018


Deventrade BV heeft de licentieovereenkomst met hummel International opnieuw tussentijds verlengd. Aan de lopende overeenkomst worden bovendien vanaf 2018 twee nieuwe collecties toegevoegd: hummel Fashion Footwear en Kids Style.

“Het maakt niet uit wat je achtergrond is, was je geloof is of zelfs je gezondheid, iedereen kan plezier uit een bal halen. En vooral kinderen kunnen dat als de beste. In het weekend kijken honderdduizenden mensen naar deze bal in het stadion of op televisie. Dan is het heel bijzonder om dit met deze groep kinderen, die symbool staan voor de kinderen van heel Nederland, te kunnen doen en de verbindende kracht van voetbal over te brengen”, zegt Johnny de Mol.

Deventrade vertegenwoordigt het sportmerk hummel al 33 jaar met veel succes in de Benelux. Het Deventer sportbedrijf is met hummel marktleider in teamwear. Vanaf 2018 worden daar - op basis van groot wederzijds vertrouwen - twee bestaande collecties vanuit hummel International aan toegevoegd: hummel Fashion Footwear (dat al eerder tot het assortiment van Deventrade behoorde) en Kids Style (volledig nieuw).

hummel Fashion Footwear
hummel kent niet alleen een lange traditie in het produceren van voetbalschoenen, ook sneakers maken al vele jaren onderdeel uit van het assortiment. hummel sneakers zijn te herkennen aan de klassieke chevrons, de sterke kleurencombinaties en tijdloze designs. De hummel ontwerpers zetten hun Scandinavische roots door in fashion collecties, zonder de rijke sporthistorie van hummel uit het oog te verliezen. Deze mooie combinatie levert een brede collectie op, die in diverse typen winkels te koop is. hummel Fashion Footwear bestaat uit een heren-, dames- en kidscollectie.

hummel Kids Style
hummel biedt tevens een mooie collectie casual kleding voor kids. De collectie is gebaseerd op de filosofie dat kinderen altijd en overal moeten kunnen spelen en actief zijn. De hummel kidscollectie is fashionable, functioneel, duurzaam en comfortabel. Te verkrijgen via kids fashion stores, online en in diverse sportspeciaalzaken.

hummel teamwear
De bijna vanzelfsprekende aanwezigheid van hummel op ieder sportveld en in iedere sportzaal van Nederland, is het resultaat van een grenzeloze passie voor teamsport. We zijn partner van voetbal, volleybal en handbal op het hoogste niveau. De iconische chevrons vormen onze stempel van kwaliteit en karakter.


OMHOOG