Over het merk

Stanno is een allround sportmerk met een veelzijdig en kwalitatief hoogwaardig assortiment. Geschikt voor o.a. voetbal, handbal, volleybal, korfbal en andere indoorsporten. Het merk wordt op dit moment in 19 landen succesvol verkocht. Vanuit de twee kernwaarden ‘Product is king’ en ‘Sport is our passion’ is Stanno een onderscheidende speler in de markt.

Product is king
Stanno ontwikkelt producten die voldoen aan de Stanno designfilosofie: Functie. Vorm. Uitstraling. In die exacte volgorde. Producten worden ontwikkeld vanuit de specialiteit om enerzijds een uitgebreide collectie aan te bieden die voor elke sporter interessant is, en anderzijds high-tech producten op maat voor specifieke groepen sporters. Kwalitatief hoogwaardig. Elke dag. Stanno gelooft in de winnende combinatie van veelzijdigheid en innovatie.

Sport is our passion
Sport vormt de essentie van het Stanno DNA. De passie voor sport wordt weerspiegeld in alles wat het merk doet, van design tot productontwikkeling en marketing. Stanno focust zich op de beslissende momenten in sport. Het merk gelooft er sterk in dat elke sporter, ongeacht zijn of haar niveau, ‘moments of glory’ kan beleven.

Naar de website

Clubsponsoring

Jarenlange internationale ervaring in teamwear heeft ons geleerd hoe belangrijk mooie, kwalitatieve clubkleding is voor clubs. Voor het clubgevoel, voor de inzet en het vertrouwen op het veld. Met het succesvolle concept Partnership 2.0 bieden we clubs kwalitatieve clubkleding voor een scherpe prijs. Dit in combinatie met een royale sponsorbijdrage, in de vorm van een kledingbudget dat is afgestemd op het aantal teams van de club en het aantal jaren dat de overeenkomst duurt. Dit kledingbudget kan de club niet alleen besteden aan kleding van Stanno, maar ook aan ballen van de merken Derbystar en Select. De sponsorbijdrage is verbonden aan een innovatief concept, dat bestaat uit een handige online Clubshop, Ledenshop en een daaraan gekoppeld spaarsysteem voor extra sponsoring.

Meer over Partnership 2.0